AMBACHTELIJKE GOUDSMEDERIJ

In tegenstelling tot een gewone juwelier, worden bij Huis Pauwel Spaenjers alle juwelen die onze meesterstempel dragen, in eigen atelier vervaardigd. Gedurende drie decennia hebben wij een eigen collectie uitgebouwd die het grootste deel uitmaakt van ons aanbod bij Huis Pauwels Spaenjers.

Wij dragen ambacht en vakmanschap hoog in ons vaandel. Als goudsmederij zijn dan ook trotse vertegenwoordigers van het 'Handmade in Belgium' label. In de vitrine van onze winkel, kan u meekijken hoe ons team van goudsmeden met precisie en liefde te werk gaat.

 

Wil je zelf graag een kijkje nemen van achter de werkbank? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een demo of workshop.

1/3

© Thomas Lenaerts

 

© Thomas Lenaerts

OUDGOUD VERWERKEN

'Oud goud' is de algemene benaming voor goud dat reeds verwerkt is tot een sieraad. Heb je juwelen die je wilt verwerken in een nieuw sieraad? Dat kan!

Kies een model uit onze collectie en wij maken het van uw oud goud. Recupereer je oud goud of gebruik het als betaalmiddel.

 

Wij verwerken 18 karaat geelgoud tot een nieuw juweel uit onze collectie of een ontwerp op maat. Kom zeker eens langs in de winkel om jouw juwelen te testen en de mogelijkheden te bespreken.

 

HERSTELLINGEN
JUWELEN EN HORLOGES

Wij voeren herstellingen van juwelen uit in eigen atelier. Hierdoor kunnen wij u een snelservice van één week en een kwaliteitsgarantie aanbieden.

U kan bij ons terecht voor:

- Juwelen reinigen en een 'facelift' geven

- Vergroten of verkleinen van een ring zijn

- Herzetten van stenen door professionele zetter

- Herknopen van mineraal- en parelsnoeren

- Diverse herstellingen aan armbanden, kettingen, halssieraden, ringen, oorbellen

- Herstellingen en revisies van horloges door professionele horlogemaker.

Een snelservice tijdens het shoppen in Hasselt voor alle juwelen uit eigen huis. Hoe werkt het?

Breng uw juwelen bij ons binnen voor een poetsbeurt of uw horloge voor een nieuwe batterij. Voor onze klanten doen we graag wat extra. We reinigen uw juwelen en controleren de zetting of vervangen horlogebatterijen à la minute waardoor u deze na het shoppen onmiddellijk mee naar huis kan nemen.

1/3

© Thomas Lenaerts

 

ARRANGEMENTEN

Wij bieden drie formules aan voor groepen tot 15 personen. Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag via info@pauwelsspaenjers.eu

De topics zijn: 

“Hoe ontstaat een ontwerp voor een sieraad en hoe wordt een juweel gemaakt?”
Geanimeerde uiteenzetting aan de hand van praktische voorbeelden gedurende +/- 30 minuten.

"Edelstenen in relatie met sieraden"

Een educatieve sessie van één uur met een uitgebreid assortiment losse edelstenen ter illustratie.

“Zo maak je een ring”

Een demonstratie in het atelier van de goudsmederij gedurende 1,5 à 2 uur. Er wordt ter plaatse één zilveren ring die op het einde van de sessie met een gelukkige mee naar huis mag.  (men kan ook tevoren aangeven als het voor een specifiek persoon moet gemaakt worden, bv een jarige of een toekomstige bruid) 

© Frank Gielen

multiple.png
Logo_PauwelsSpaenjers_Multiple.png

Webshop: Huis Pauwels Spaenjers

   Ringen   

   Oorbellen   

   Colliers en hangers   

   Armbanden   
   Broches   
   Horloges   
   Mannen   

Blog           Contact

Webshop: multiple

   Ringen

   Oorbellen

   Colliers en hangers

   Armbanden
   Broches
   Horloges
   Mannen

   Huidige tentoonstelling
   Solden

© 2015 Kitty Spaenjers & Audi Pauwels | Maastrichterstraat 64-66 | B-3500 Hasselt | T +32 (0)11 23 28 51 | info@pauwelsspaenjers.eu | BE0699267456