MOMENTEEL BIJ MULTIPLE

multiple solo II:

Karen Vanmol

tot 31 december

OVER ONS

MEET AND GREET

Karen Vanmol

Net als in Karen Vanmols eerder werk vindt zij haar inspiratie in architectuur en natuur. Alles blijft evolueren en veranderen. Een stad zonder een beetje natuur werkt claustrofobisch voor haar, maar een natuurlandschap zonder tekenen van menselijkheid is dan te rustig. De natuur beschermen of imiteren, het gebruik van natuurlijke materialen in de architectuur, het herstel van een wegdek, per ongeluk sterke vormen op een bouwplaats, deze dingen vindt ze erg interessant.
Onderweg door de stad "jaagt" en verzamelt ze. Karen komt altijd interessante beelden tegen die ze als inspiratie gebruikt. Daarnaast is er een bepaalde keuze aan materialen en kleuren, deze worden sterk beïnvloed door herinneringen. Bijvoorbeeld de kettingen, meubels in verschillende kleuren, bepaalde constructies. Ze heeft haar verhaal en de kijker projecteert zijn eigen verhaal bovenop die van haar.

TENTOONSTELLINGEN BIJ MULTIPLE

multiple.png
Logo_PauwelsSpaenjers_Multiple.png

Webshop: Huis Pauwels Spaenjers

   Ringen   

   Oorbellen   

   Colliers en hangers   

   Armbanden   
   Broches   
   Horloges   
   Mannen   

Blog           Contact

Webshop: multiple

   Ringen

   Oorbellen

   Colliers en hangers

   Armbanden
   Broches
   Horloges
   Mannen

   Huidige tentoonstelling
   Solden

© 2015 Kitty Spaenjers & Audi Pauwels | Maastrichterstraat 64-66 | B-3500 Hasselt | T +32 (0)11 23 28 51 | info@pauwelsspaenjers.eu | BE0699267456