OVER ONS
Audi en Kitty, het duo achter Huis Pauwels Spaenjers.

© Frank Gielen

© Manu Bloemen

Ontdek het aanbod juwelen en horloges in onze winkel.
COLLECTIE
ONTWERP
Een juweel op maat door ons getekend en gerealiseerd.
AMBACHT
In het atelier van onze goudsmederij komt vakmanschap tot leven.

© Thomas Lenaerts

 

© Frank Gielen

OVER ONS

Het Belgisch ontwerpersduo Audi Pauwels en Kitty Spaenjers zijn het kloppende hart van Huis Pauwels Spaenjers.

In onze hedendaagse goudsmederij in het hartje van Hasselt staan techniek en vakmanschap centraal. Wij ontwerpen juwelen met een strakke, minimalistische vormgeving in duurzame materialen.

Audi is het creatieve brein en maakt ontwerptekeningen in aquarel. Kitty is meester techniek van de edelsmeedkunst.

Bijna drie decennia later is dit concept nog steeds een succesvolle formule en is het team uitgebreid met enkele hooggeschoolde goudsmeden.

 

ONZE
COLLECTIE

Onze sieraden worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Al onze juwelen dragen de meesterstempel van Huis Pauwels Spaenjers. Hierdoor staat elk door ons vervaardigd sieraad garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze collectie groeit organisch. Er is dus een continue evolutie in onze collectie. 

Spring gerust eens binnen in onze winkel in Hasselt centrum om het volledige aanbod te bekijken.

 

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE ONLINE ETALAGE

Hieronder kan u een deel van onze collectie bekijken. Deze bestaat voornamelijk uit sieraden vervaardigd, en dus handgemaakt, in ons atelier. Verder vindt u er horloges en sieraden van bevriende ontwerpers die vanzelfsprekend bij de stijl van het huis passen. 

RINGEN
OORBELLEN
COLLIERS
HANGERS
ARMBANDEN
HerzTrauringe_edited.jpg
TROUW-RINGEN
BOLIDO_CORE PERSPECTIVE - white2.0.jpg
HORLOGES
HORLOGES
e_ehinger_08.jpg
ANDERE ONTWERPERS
MANNEN

ONTWERP OP MAAT

Een ontwerp op maat begint steeds met een gesprek in onze winkel. Je kan hiervoor een afspraak maken, maar je kan ook gewoon langskomen. Een gepersonaliseerd ontwerp kost je niets extra. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we je feilloos begeleiden naar een persoonlijk ontwerp op maat binnen de huisstijl.

 

 

Goed om te weten: de gemiddelde verwerkingstijd voor ontwerp op maat tot realisatie bedraagt 4-8 weken.

 
1/4

Alle sieraden met ons meesterteken worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Bij ons vind je duurzame sieraden in goud, zilver, platina of palladium die generaties lag gekoesterd kunnen worden. Het verwerkte goud is 100% gerecycleerd in België. In de winkel, annex atelier, in Hasselt centrum vind je steeds een uitgebreide vaste collectie van handgemaakte sieraden. Deze kunnen steeds op maat gemaakt worden waardoor aanpassingen of het hergebruiken van je eigen goud geen enkel probleem vormen. Aan ieder afgewerkt juweel gaat een ontwerp vooraf. Wil je graag een juweel op maat of een persoonlijk ontwerp? Wij maken met liefde en creativiteit een fotorealistisch ontwerp op maat.

JUWEELONTWERP

 
1/3

Heb je een geliefde verloren en wil je hem of haar graag voor eeuwig met je meedragen? Wij verwerken de assen of het haar van jouw dierbaarste in een sieraad.

Bij huis Pauw