Bedrijfsreportage_42.jpg
Klein Poster Diederick Van Hovell.jpg

MEET multiple

Galerie multiple is een gevestigde waarde voor betaalbaar design, gespecialiseerd in hedendaagse juwelen. Galerie multiple is een platform voor juweelontwerpers en toegepaste kunstenaars.Sinds oktober 2016 veranderden Kitty Spaenjers & Audi Pauwels het concept. Hoewel er nog steeds een vaste collectie is met draagbare en betaalbare juwelen van eigenzinnige ontwerpers, wordt er elke 6 tot 8 weken één ontwerper of meerde ontwerpers uitgenodigd om tentoon te stellen.  Deze tentoonstellingen krijgen de titel: multiple solo, multiple duo, multiples trio, etc. Voor de studenten van de PXL met studierichting Object- and Jewellery worden er jaarlijks tentoonstellingen voorzien onder de titel: MAD multiple en Exit extended.

Ontdek onze huidige, toekomstige en afgelopen tentoonstellingen op onze website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang vanaf nu steeds een uitnodiging voor de opening van de volgende tentoonstellingen. 

Huidige tentoonstelling

Diederick Van Hovell

Diederick is een Waalse Belgische conceptuele juweel ontwerper. Hij maakt unicaten uit allerlei gerecycleerd materiaal. Het herhaal van ieder sieraad vind zijn oorsprong reeds bij het materiaal zelf: de vorm, de vindplaats, een gelegenheid waar Diederick ermee in contact kwam, de persoon die het materiaal aanreikt,....

Stijl en vormgeving zijn hierdoor zeer divers maar kleur is zeker een leidraad.

Klein Poster Diederick Van Hovell.jpg
 

WHAT DID YOU MISS

Elke 6 tot 8 weken wordt één ontwerper of meerde ontwerpers uitgenodigd om hun werk tentoon te stellen.

Niet getreurd! we hebben altijd een vaste collectie van verschillende ontwerpers.

Bekijk hieronder hun werk.

Wil je op de hoogte blijven van de volgende tentoonstellingen? Schijf u dan hier in voor de nieuwsbrief!