top of page
Zoeken
  • Kitty Spaenjers

Goudprijzen stijgen, maar onze prijzen blijven stabiel!

Het is geen geheim dat de prijs van goud de laatste tijd de sterren heeft bereikt, met een stijging die menig marktanalist verbaasd heeft. Terwijl de wereld van financiën en investeringen op zijn kop staat door deze opmerkelijke ontwikkeling, willen we bij Huis PS onze gewaardeerde klanten geruststellen.


In reactie op de onstuimige goudmarkt hebben we besloten om de prijzen van onze vaste collectie sieraden stabiel te houden tot de zomer. Dit betekent dat de prijzen van de sieraden die momenteel in onze winkel staan, vastliggen. Hoewel dit goed nieuws is voor onze klanten, moeten we eerlijk zijn over de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Als we sieraden opnieuw moeten maken, kan het zijn dat we de prijzen moeten aanpassen om rekening te houden met de gestegen kosten van goud.


Daarnaast willen we benadrukken dat de huidige hoge prijs van goud ook voordelen biedt voor degenen die overwegen hun oud goud te verkopen. Dit kan een gunstig moment zijn om te profiteren van de waarde van oud goud en te investeren in iets nieuws en unieks uit onze collectie.Bij Huis PS streven we er altijd naar om eerlijke prijzen te bieden en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We blijven deze ontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen indien nodig communiceren over eventuele wijzigingen in onze prijsstelling.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen. - Kitty & Audi2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page