top of page
Zoeken
  • Kitty Spaenjers

Multiple terug naar 20 jaar geleden.

Welkom bij Galerie Multiple, waar originaliteit geen optie is maar een belofte. Hier ontmoet kunstzinnig design betaalbaarheid, en is elk stuk doordrenkt van de unieke visie van getalenteerde ontwerpers.


Gallerie multiple sieraden interieur kleurrijk grastapijt

Galerie Multiple staat al lang bekend als een toevluchtsoord voor vernuftig design, met een specialisatie in hedendaagse juwelen die zowel professioneel als betaalbaar zijn. Maar wat ons echt onderscheidt, is ons streven naar exclusiviteit. We zijn trots om een thuis te zijn voor ontwerpers die de grenzen verleggen en de norm uitdagen, en om hun creaties te presenteren aan een publiek dat hongerig is naar iets anders, iets authentieks, iets buitengewoons.


Dus ja, Multiple gaat terug in de tijd. Minder tentoonstelling en een hernieuwde focus op het aanbieden van een eindeloze verzameling unieke sieraden.


Kunstennachten tentoonstelling floor mommersteeg collier in blauw en rood juweelontwerp

Niet getreurd, één keer per jaar, tijdens de Kunstennacht, openen we ook s'avonds onze deuren! Dit jaar voor Floor Mommersteeg, opgeleid als goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven enheeft daarna sieradenontwerp aan de Gerrit Rietveld Academie gestudeerd. In haar werk maakt ze gebruik van nylon draad. Floor transformeert dit eenvoudige materiaal tot ingewikkelde, flamboyante stukken. Een breed scala aan technieken, van smelten tot verbinden en platdrukken, resulteert in kunstig gedetailleerde netwerken.Kettingen, broches, ringen en verschillende objecten, ondoorzichtig of in etherische tinten: elk item is een experiment in transparantie, structuur en schaal. De sieraden ogen breekbaar, maar het materiaal en het ontwerp zijn monumentaal en sterk.


Pxl Mad juweelontwerp studenten tentoonstelling alternatieve juwelen modern

En voor de studenten van de PXL met een passie voor Object- en Juweelontwerp, hebben we iets speciaals in petto. Onder de titels "MAD Multiple" en "Exit Extended" organiseren we jaarlijks tentoonstellingen die jong talent een podium bieden om te ondernemen, om te

experimenteren en om te groeien.


Dus kom binnen, laat je verrassen en laat je betoveren door de unieke pracht van Galerie Multiple. Hier vind je geen massaproductie, geen kopieën; alleen originele, eigenzinnige juwelen die een statement maken en een glimlach op je gezicht toveren.

Stap gewoon binnen, bekijk de tentoonstellingen en laat je inspireren door de wonderlijke wereld van Galerie Multiple. Want in een wereld vol uniformiteit en voorspelbaarheid, zijn wij het baken van kleurrijke originaliteit.
2 weergaven

Comments


bottom of page